Temă

Atât rezervorul încastrat de WC cât şi Sistemul Uniflex Shower Channel cu evacuare în perete sunt inovaţii revoluţionare ale Geberit, care au stabilit noi standarde în domeniul echipamentelor unei băi moderne. Amândouă echipamentele sunt încastrate în perete, având vizibilă doar o clapetă de acţionare în cazul WC-ului şi o clapetă de protecţie a sistemului de scurgere în cazul sistemului Uniflex Shower Channel. Aceste clapete pot fi finisate în cele mai diverse moduri: de la cele frecvent folosite ca oţelul inoxidabil si plasticul alb sau sticla şi până la soluţii unicat, care pot fi imprimate printr-o tehnologie similară serigrafiei. Se cere imaginare unor soluţii de finisare/personalizare cât mai inovatoare pentru cele două tipuri de clapetă.

 • Sigma 50 Custom
 • Shower Channel – Clapeta
 • Shower Channel – Cadru de susţinere

Desfăşurarea concursului

Fiecare participant se va înscrie pe pagina de internet: www.trendsideas.ro/Concurs pentru a obţine un cod de participare care va fi înscris pe planşele de concurs in partea din dreapta jos al fiecărei planşe. Perioada de inscriere: 3 martie 2011- 4 aprilie 2011. În perioada de înscriere concurenţii pot adresa organizatorului întrebări prin e-mail, iar răspunsurile vor fi transmise toturor participanţilor. Evenimentul de deschidere a concursului va avea loc în data de 3 martie 2011, ora 19.00, la showroom-ul Trends & Ideas, str. Clucerului, nr. 2. Data limită de predare a proiectelor: 5 aprilie 2011.

Prezentarea proiectelor:

Propunerile vor fi prezentate pe un format de 50 x 70 cm paginat vertical şi vor cuprinde:

 • Vedere clapeta acţionare rezervor WC – Scara 1:1
 • Vedere clapeta protecţie sistem Uniflex shower – Scara 1:1
 • O vedere a unui perete de baie pe care sunt montate cel două piese.

Peretele va avea dimensiunile de 270 x270 cm şi va fi placat cu unul dintre produsele comercializate de Romstal. Se va urmări obţinerea unei imagini cât mai unitare – Scara 1:10

Pentru fiecare format de planşă se vor trimite două documente:

 • un document tip .pdf sau .tif (compresie LZV), sc. 1/1, rezoluţie 300 dpi
 •  un document .jpg – rezoluţie 72 dpi pentru prezentarea online

Dreptul de autor Prin înscrierea la concurs şi transmiterea proiectelor, concurenţii îşi exprimă acordul ca planşele, schiţele, planurile, etc. depuse in concurs să poată fi folosite în pliante şi/sau materiale de prezentare fără acordul expres al autorului.

Predarea proiectelor se va face la showroom-ul Trends & Ideas, str. Clucerului, nr. 2. Persoană de contact: Nicoleta Ochişor, email nicoleta.ochisor@romstal.ro.

Juriul va fi compus din: conf. dr. arh. Marius Marcu-Lapadat, designer Radu Comşa şi 3 reprezentanţi desemnaţi de Geberit şi Romstal.

Premiile vor fi următoarele:

 • Premiul 1 – 2.550 RON
 • Premiul 2 – 1.700 RON
 • Premiul 3 – 1.275 RON
 • Menţiune –  850   RON

Festivitatea de premiere va avea loc la showroom-ul Trends & Ideas, str. Clucerului, nr. 2 în data de 15 aprilie 2011, ora 19.00.

Share This