Un eveniment de exceptie dedicat iubitoarelor de bijuterii si arta vestimentara. Fashion tips & tricks. Live cu Alin Dinica.

Luciana Petrescu, Director General la Networth Advisory “Simplitatea este sofisticarea suprema. Trends & Ideas ne-au castigat din prima clipa, nu numai prin showroom-ul de inalta calitate si originalitate, ci si prin strategia perfecta de a aduce in strop de frumos in viata fiecaruia dintre noi. De la arhitectura si design interior la actul culturii, Trends & Ideas sunt partenerii ideali pentru Net Worth Advisory. Impreuna am pus la cale un cadou pentru doamne, prin workshop-ul creatorului de bijuterii Alin Dinica.”

Ecaterina Pana, Product Manager la Trends & Ideas “Avem un nume predestinat: impunem trenduri si venim cu idei. Apropierea de arhitectura ne deschide drumul spre frumos, spre toate formele de arta. Suntem un loc in care se intampla lucruri – evenimente de profil si nu numai. Am gazduit demonstratia unui tanar talentat, designer de bijuterii: Alin Dinica. Trends & Ideas sprijina talentele si ofera clientilor si partenerilor sai un mod de de viata complet si complex.”

Share This