Dintr-un joc de linii concave si convexe si de volume pure cum ar fi cilindrul s-a nascut O’Clock. O colectie care prin caracterul formal interpreteaza atat stilul minimalist cat si pe acela mai traditional, o propunere care traieste lumea bailor in mod complet.

Importanta este orientarea manetei de comanda care evita pornirea boilerului atunci cand nu este necesara, mentinand totusi miscarea traditionala de deschidere a apei. Intr-adevar rotind maneta de comanda cu 90 de grade in sens orar este posibil din pozitia de inchidere frontala sa se furnizeze apa, de la rece la calda, si nu deja amestecata ca la cele cu monocomanda traditionale. De subliniat faptul ca cartusul utilizat este de tip standard de 35 mm si nu progresiv.

O’CLOCK Este ora apei O’Clock, ca de altfel toate colectiile Bongio nascute incepand din 2007, este introdusa in programul “I love Water”. Acest lucru inseamna ca toate componentele colectiei sunt dotate cu un reductor de debit care limiteaza consumul de la 12 pana la un maxim de 5 litri pe minut, obtinand astfel o economie importanta in ceea ce priveste consumul de apa si deci a costurilor.

Colectia este propusa in versiunile crom, alb mat, cafea mat, platina sau nichel patinat. O’Clock, produsa de Bongio, este proiectata de arhitectul Marco Poletti.

 

/p

Share This