Noi, echipa Trends & Ideas Bathroom Concept Store, suntem încântaţi să anuntam primul nostru concurs pe FACEBOOK! Tema: amenajarea unei camere de baie unde se va urmari creativitatea, unicitatea si practica spatiului .

Participantii sunt rugati sa posteze proiectele lor pe pagina noastra de Facebook in sectiunea de comentarii.

Fiecare concurent va mentiona pe lucrarea sa NUMELE SI PRENUMELE, FACULTATEA, ANUL DE STUDIU , adresa de email si numarul de telefon.

Pentru fiecare format de plansa se va trimite cate un document care poate fi .pdf sau .tif (compresie LZV), sc. 1/1, resolutie 300 dpi, sau .jpg rezoluite 72 dpi pentru prezentarea online, fiecare document trebuie sa includa mai multe imagini cu proiectul realizat

Dreptul de autor prin inscrierea la concurs si transmiterea proiectelor, concurentii isi exprima acordul ca plansele, schitele, planurile, etc. depuse in concurs sa poata fi folosite in pliante si/sau materiale de prezentare fara acordul expres al autorului.

Perioada de inscriere : 17 martie 2014 – 6 mai 2014 .

Rezultatele concursului vor fi prezentate in data de 15 mai 2014, orele 10 la showroom-ul TRENDS&iDEAS , din strada Clucerului , nr 2, Bucuresti .

Juriul va fi compus din arhitecti si designeri renumiti!

Premii surpriza!

Persoana de contact: Ana Maria Badea

email – ana-maria.badea@romstal.ro

telefon – 0725404193

Share This